Bloglar

resim

En Trend New Balance Kadın Spor Ayakkabı Modelleri Neler?

Şıklık, konfor ve beğenilen tasarım denildiğinde akla ilk gelen markalardan New Balance kadın spor ayakkabı modellerindeki liderliğini sürdürüyor. Kadınların spor ayakkabı modellerindeki kriterlerini tam anlamıyla yansıtmayı başaran marka, uzun dönemlerdeki kullanımlarda dahi dayanıklı yapısı sayesinde ilk günkü konforu ve rahatlığı sunuyor. Ayakkabılarında yakaladığı çizgi ile her geçen gün daha fazla kadının tercih etmeye başladığı markanın bazı modelleri ön plana çıkmayı başarmış durumda.

İlk defa New Balance modellerini tercih edecek kadınların da rahatlıkla satın alabileceği en trend New Balance kadın spor ayakkabı modellerine göz atarak siz de yeni spor ayakkabınızı satın alabilirsiniz.

New Balance Kadın Spor Ayakkabılarınızla Şıklığı Yakalayın

Sadece günlük kullanımlarda değil, spor ya da moda tutkunu olanlar için de özel serilerin yer aldığı New Balance koleksiyonunda hangi model tercih edilirse edilsin şık olmak oldukça kolay. Her sezon trendleri belirleyen ayakkabı markasının en trend New Balance kadın spor ayakkabı modelleri arasında New Balance 574 serisi ve 575 modelleri ön plana çıkmış durumda. Farklı renkleri ile tercih edilebilecek olan bu ayakkabılar şu anda en trend New Balance spor ayakkabıları arasında.

New Balance 574

Bej, siyah ve gri gibi farklı renk seçeneklerinin yer alması sayesinde kıyafetler ile uyumlu seçim yapmanın kolay olduğu New Balance 574 modelinde en trend ise bej rengi. Süet ve file üst yüzeyi sayesinde özellikle sıcak yaz aylarında konfor sunan bu model, sokak stilinin vazgeçilmez parçalarından birisi. Kadınların ayak anatomisine uygun tasarlanmış yapısıyla gün boyu rahat bir kullanım elde edebileceğiniz bu model, destekli alt tabanıyla da uzun yürüyüşlerde kadınların en büyük yardımcısı

New Balance 565 Günlük Spor Ayakkabı

Markanın trend bir diğer modeli ise New Balance 565. Günlük spor ayakkabı olarak tercih edilebilecek bu model özellikle pembe rengi tercih edenlere hitap ediyor. Geniş numara seçenekleri sayesinde her kadının ayağına en uygun modeli bulabildiği 565 serisinde klasik marka tasarımı tercih edilmiş. Esnek yapısıyla hareket özgürlüğü sunarken, ayak anatomisine uygun tasarlanmış tabanıyla da konforlu bir kullanım elde edilebilecek 565 modeli, dayanıklı malzeme seçimi sayesinde uzun yıllar boyunca en çok kullandığınız ayakkabılardan birisi olacak.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren Playsports mağazasında yer alan en trend New Balance ayakkabılarına siz de hemen göz atabilir, yeni modelinizi satın alarak online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

ÖNE ÇIKANLAR

Playsports ile İletişime Geç