Bloglar

resim

The North Face Trekking Malzemeleri İle Tanışın

The North Face markası, ürünlerindeki kalitesi ve güvenliği ile kendini bu alanda kanıtlamayı başardı. Bu nedenle Türkiye gibi pazarlarda dahi büyük ilgi gören markanın trekking alanındaki birbirinden iddialı malzemeleri ve ürünleri, trekking yapmayı sevenler için ilk tercih. Açık havalardaki etkinliklerde yüksek kalitesi ve dayanıklılığı ile ön plana çıkarak uzun yıllar dahi sorunsuz bir kullanım sunan The North Face, trekking konusunda ek malzeme tedariği de sağlıyor.

The North Face Trekking Malzemeleri

Markanın trekking ürünleri, zorlu doğa koşullarına karşı maksimum koruma ve konfor sağlamak üzere tasarlanıyor. Bu sayede özel seri ayakkabıları hem erkek hem de kadın modellerinde su geçirmez ve nefes alabilir yapısıyla zorlu doğa şartlarında kolaylık sağlıyor. Su geçirmezlik doğa sporlarında çok önemli olduğundan dolayı The North Face bu sayede sınıfında öne çıkıyor. Uzun yürüyüşlerde dahi ayakların kuru kalmasını ve rahat bir şekilde hareket etmesini sağlayan marka, dünyanın en zor destinasyonlarında dahi en iyi performansı sunuyor.

The North Face Vectiv Eminus, markanın trekking için en çok tercih edilen modellerinden. Esnek yapısı ile farklı doğa zeminlerine uyabilen model, hafif yapısıyla da uzun kullanımlarda dahi durumu kolaylaştırıyor. Trekking malzemeleri konusunda yenilikçi tasarımları, teknolojik özellikleri ve çevre dostu yaklaşımlarıyla öne çıkan markanın bir diğer popüler ürünü ise The North Face Quest Insulated mont. Kış ve bahar aylarındaki etkinlikler tercih edilen bu mont, yine uzun süreli kullanımlarda hiçbir ağırlık hissettirmeden dış çevreye karşı koruma sağlıyor. The North Face trekking malzemeleri konusunda kadınların tercihi ise The North Face Mountain Athletics. Esnek yapısı ve sıkı dokusu ile hem bacakların korunmasını hem de hareket özgürlüğü sağlayan bu malzeme, uzun ve zorlu yürüyüşlerde kadınların en büyük yardımcısı konumunda.

The North Face Kalitesini Tercih Edin

Her türlü doğa aktivitesi için ideal olan The North Face malzemeleri için Playsports online mağazasına hemen göz atabilirsiniz. En uygun fiyatlar ile yüksek kaliteli ürünlerin sorunsuz bir alışveriş deneyimi ile sunulduğu PlaySports’ta yeni trekking ürünleriniz sizleri bekliyor.

ÖNE ÇIKANLAR

Playsports ile İletişime Geç